Zadovoljni učinjenim

Ispis
Objavljeno Petak, 01 Ožujak 2013 Napisao/la Danijel

 ZADOVOLJNI UČINJENIM

DVD Remetinec je u subotu 23. 2. 2013. održao svoju redovitu godišnju skupštinu. Okupilo se oko 60 članova društva koji su sa pozornošću pratili rad skupštine. Na početku je predsjednik Mato Koščak pozdravio prisutne članove te goste : gradonačelnika D. Hrenića, dopredsjednika VZG Novog Marofa A. Kosa, predsjednika mjesnog odbora Slavka Vuradina , predsjednika športskog društva Kazimira Koščaka te predsjednik KUD-a Remetinec B. Čikana.

Zatim se minutom šutnje odala počast poginulim hrvatskim vatrogascima i braniteljima.

Detaljno izvješće o radu podnio je tajnik društva N. Kurtović koji je istaknuo zadovoljstvo radom svih članova kao i suradnjom sa ostalim udrugama. Posebice pohvalan rad na preventivi što je i rezultiralo time da nije bilo većeg požara u našem mjestu. Također je pohvalio postignute rezultate na raznim natjecanjjima i terenskim vježbama.

Financijsko izvješće je podnio blagajnik društva N.Lacković, koji se zahvalio na financiranju od strane VZG a posebice naših mještana koji svojim prilozima pomažu da se društvo održi već 55. godina.

Ambiciozan plan rada za 2013. godinu izložio je K. Pofuk. Posebna pozornost se pridodaje nabavci potopne pumpe s kojom bi se moglo počistiti zapuštene bunare te nabavci brentača, kako bi djeca postigla još bolje rezultate na natjecanjima.

Ujedno ova godina je bila izborna, pa je izabrano novo vodstvo društva. Ima nekih izmjena kod vodstva, međutim većinom je ostalo isto. Trenutno vodstvo možete vidjeti u kategoriji USTROJ.       

Nakon rasprave , riječi gostiju upriličena  je i dodjela priznanja za 30-godina rada u društvu i to:

              Marijan Pofuk i Ivan Škvorc.

Također pohvalnice su dobila djeca koja su sudjelovala na natjecanjima, a koji zbog navršenih godina više ne mogu sudjelovati u grupi djeca i to:

              Leon Pofuk, Antonio Belečetić i Karlo Turković.

Nakon završetka službenog dijela priređen je skromni domjenak i druženje.

Copyright 2011 Zadovoljni učinjenim. Sva prava pridržana DVD Remetinec
Template Joomla 1.7 by Wordpress themes free