Godišnja skupština 2014

Ispis
Objavljeno Utorak, 04 Ožujak 2014 Napisao/la Danije 1_2014

Godišnja skupština 2014

          Dana 01.03.2014. u Društvenom domu u Remetincu društvo je održalo svoju redovitu godišnju skupštinu. Okupilo se oko 60 članova društva koji su sa pozornošću pratili rad skupštine. Nakon intoniranja državne i vatrogasne himne rad skupštine otvorio je predsjednik društva Matej Koščak. Pozdravio je sve članove skupštine, a posebno: dopredsjednika VZG-a Gradiščak Marijana, tajnika VZG-a Puškadija Dalibora, dozapovjednika VZG-a Puškadija Nenada, predsjednika gradskog vijeća Šantek Ivicu, predsjednika mjesnog odbora Vuradin Slavka te sve članove prisutnih udruga, kao i predstavnike DVD-a Strmec, Ljubešćica i Novi Marof. Zamolio je da minutom šutnje oda počast svim poginulim i umrlim vatrogascima i hrvatskim braniteljima te je predao riječ tajniku društva Puškadija Damiru.

          Detaljno izvješće o radu podnio je tajnik društva. Izvješće o radu bilo je podijeljeno u 12 točaka te je time detaljno opisan rad društva. Također je istaknuo zadovoljstvo radom svih članova kao i suradnjom sa ostalim udrugama. Cijelo izvješće možete pročitati na sljedećem linku.

          Financijsko izvješće je podnio blagajnik društva Nedeljko Lacković, koji se zahvalio na financiranju od strane VZG-a, a posebice naših mještana i sponzora koji su pomogli da društvo ostvari svoj prošlogodišnji ambiciozni plan.

          Plan rada za 2014. godinu te sukladno tome financijski plan iznijeli su također tajnik i blagajnik društva.

          Kako smo imali interes za primanje dvoje novih članova, skupština je jednoglasno primila u društvo Turković Marka i Cindori Kristijana.

          Kod točke riječ gostiju potpredsjednik VZG-a pohvalio je rad društva te istaknuo da smo jedno od aktivnijih društava u VZG-u, a posebno je pohvalio iscrpan izvještaj za 2013. godinu. Tajnik VZG-a čestitao je na dobrom radu te pojasnio neke pojedinosti o financiranju od strane VZG-a. Predsjednik gradskog vijeća naglasio je da će društva i dalje imati podršku od strane gradskih institucija, a na to se nadovezao i predsjednik mjesnog odbora.

          Dodijeljena su priznanja i odlikovanja sljedećim članovima: Cindori Gabrijel – Priznanje, Turković Lorena – Priznanje, Kurtović Nenad - Brončana vatrogasna plamenica, Lacković Nedeljko – Brončana vatrogasna plamenica, Kopjar Matija - Vatrogasna spomenica 10g, Turković Samuel - Vatrogasna spomenica 10g, Miklobušec Mladen - Vatrogasna spomenica 30g, Migles Neven - Vatrogasna spomenica 30g, Pofuk Krunoslav - Vatrogasna spomenica 30g, Tuk Stjepan – Vatrogasna spomenica 40g, Turković Ivan - Vatrogasna spomenica 40g.

          Nakon završetka službenog dijela priređen je skromni domjenak i druženje.

Slike

Copyright 2011 Godišnja skupština 2014. Sva prava pridržana DVD Remetinec
Template Joomla 1.7 by Wordpress themes free