Redovna izvještajna skupština

Ispis
Objavljeno Petak, 01 Veljača 2013 Napisao/la Danijel

REDOVNA IZBORNO-IZVJEŠTAJNA SKUPŠTINA   

   Redovna izvještajna godišnja skupština DVD-a Remetinec održati će se 23.02.2013., sa početkom u 18,00 sati. Pošto je ovo ujedno i izborna godina, na ovoj skupštini će se birati i novo vodstvo, koje će društvo voditi u sljedećem mandatu u trajanju od četiri godine. Prije samog izbora novog vodstva, stari saziv skupštine donijeti će novi statut društva, te će se izbori poslije održati po novom statutu. Poštovani članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva, pred Nama je donošenje novog Statuta kao temeljnog i najvažnijeg općeg akta Naše udruge, a kojeg je Vatrogasna zajednica Varaždinske županije pripremila u suradnji sa stručnjacima iz više struka odnosno kolegama iz drugih županija.

   Naime, temeljem različitih su okolnosti postojeći statuti dobrovoljnih vatrogasnih društava na snazi u prosjeku već više od 10 godina. Stoga svojim sadržajem nisu usklađeni sa Zakonom o udrugama, Zakonom o vatrogastvu i podzakonskim aktima, ali i s aktualnim kretanjima odnosno strateškim i općim usmjerenjima razvoja vatrogasne struke.

   Stoga se mole svi članovi skupštine da se obavezno odazovu na skupštinu, i to u SVEČANOJ ILI RADNOJ ODORI, ako svečane dotični nemju.

   Pozivnica:Pozivnica

             Upravni odbor DVD-a Remetinec!

Copyright 2011 Redovna izvještajna skupština. Sva prava pridržana DVD Remetinec
Template Joomla 1.7 by Wordpress themes free